Choose Language:
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΓΑ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ LINKS

Privacy Statement

Προστασία των προσωπικών σας δεδομένων


Η πρόθεση της εταιρείας μας είναι να διασφαλίσουμε τηλήψη των κατάλληλων μέτρων προφύλαξης για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας σε οποιαδήποτε φάση ή τοποθεσία επεξεργασίας.


Η εταιρεία μας, καθώς και οι υπεργολάβοι μας, εξωτερικοί συνεργάτες όταν χρησιμοποιούνται, απαιτείται να λαμβάνουν κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα προκειμένου να διασφαλισθεί η προστασία των προσωπικών δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση, αποκάλυψη, απώλεια και τροποποιήσεις.


Τήρηση προσωπικών δεδομένων


Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι προαναφερόμενοι σκοποί για την επεξεργασία των δεδομένων σας, θα διατηρήσουμε τα δεδομένα για την περίοδο σύμφωνα με τους συμφωνηθέντες σκοπούς.


Εντούτοις, είναι δυνατό να τηρήσουμε τα δεδομένα αυτά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αν απαιτηθεί κάτι τέτοιο από το νόμο ή κατ΄ επιταγή εννόμων συμφερόντων της εταιρίας έως τη στιγμή που τα συμφέροντα αυτά δεν είναι πλέον ενεργά.


Αυτοματοποιημένη διαδικασία λήψης αποφάσεων και δημιουργία προφίλ


Δεν λαμβάνει χώρα καμία αυτοματοποιημένη διαδικασία λήψης αποφάσεων, ούτε και αντίστοιχη διαδικασία δημιουργίας προφίλ βάσει των προσωπικών σας δεδομένων.


Τα δικαιώματά σας ως υποκείμενα προσωπικών δεδομένων


Παρακαλούμε ενημερωθείτε ότι έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα :

  1. Να ενημερωθείτε για τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και να ζητήσετε την χορήγηση αντιγράφου.
  2. Να ζητήσετε τη διόρθωση των δεδομένων.
  3. Να εναντιωθείτε στην χρήση αυτοματοποιημένης διαδικασίας λήψης αποφάσεων και δημιουργίας προφίλ.
  4. Να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων ή να εναντιωθείτεστην επεξεργασία των δεδομένων ή να ζητήσετε να επιβληθούν περιορισμοί στην επεξεργασία τους. Σημειώστε ότι αυτό μπορεί να διαταράξει τη συνεργασία ή / και την προσφορά υπηρεσιών, ανάλογα με τους συγκεκριμένους σκοπούς για τους οποίους γίνεται επεξεργασία των δεδομένων.
  5. Για πληροφορίες που συλλέγονται μόνο με τη συγκατάθεσή σας, μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας.
    Παρακαλούμε σημειώστε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, τα παραπάνω δικαιώματα ενδέχεται να υπόκεινται σε ορισμένες εξαιρέσεις, προϋποθέσεις ή προαπαιτούμενα, ενδέχεται να χρειαστεί να επεξεργαστούμε περαιτέρω τα δεδομένα αυτά, αν κάτι τέτοιο υπαγορεύεται από το νόμο, ή για έννομα συμφέροντα της ElvalColourμέχρις ότου τα συμφέροντα αυτά δεν είναι πλέον ισχυρά.
  6. Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι δεν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα σύννομα ή δεν έχουμε ικανοποιήσει επαρκώς τα δικαιώματά σας ως ανωτέρω, έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Εποπτική Αρχή της χώρας κατοικίας, εργασίας σας ή της ElvalColour. Τα στοιχεία της Εποπτικής Αρχής για την ElvalColour είναι :

    Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα>
    Ιστοσελίδα : www.dpa.gr
    Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου : contact@dpa.gr


Επικαιροποιήσεις Δήλωσης


Στην προσπάθειά μας να βελτιώσουμε συνεχώς την προστασία των δεδομένων σας, τη σαφή και ξεκάθαρη πληροφόρησή σας σχετικά με την επεξεργασία τους και την τήρηση του ευρωπαϊκού και εθνικού δικαίου, η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων υπόκειται σε αλλαγές.


Στοιχεία επικοινωνίας


Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή για την άσκηση των προαναφερθέντων δικαιωμάτων σας , μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο privacy@elval-colour.com.
 




An adpark project © 2020 Elval Colour Terms of use & Privacy Statement | Site map